Specialister på utveckling

KAR Design är ett konsulterande ingenjörsföretag beläget i Uddevalla med världen som arbetsfält.
Vi jobbar med produktutveckling och utveckling av dess produktion. Om det är avancerade elektroniska eller mekaniska system sammanbyggda i en komplicerad process, då gillar vi det, krånglar det dessutom, då är vi som bäst! Våra ingenjörer är specialister på det dom gör och har du problem så har vi lösningen. Vill du minimera dina framtida problem skall du kontakta oss redan från början, då ser vi till att du har en kvalitetssäkrad utveckling, en korrekt kravsatt produkt och en produktion anpassad för dina krav.
Rätt tänkt, rätt gjort, rätt från början helt enkelt!

Nyheter & Notiser

Roslagsloppet den 8:e Augusti 2015

Publicerat Lördag 1 Augusti 2015 -
Dags att försvara titeln från förra året i Roslagsloppet den 8:e Augusti 2015 och KAR Design Motorsport med David bakom ratten är taggade till tusen.
Läs mer

50års racet i Linköping, århundradets höjdpunkt!

Publicerat Måndag 27 Juli 2015 -
Den 31 Juli till den 2:a Augusti och årets tema är "VM-Träffen" och aldrig har så många Svenska motorcykel världsmästare tampats på samma ställe samtidigt och KAR Design Motorsports Classic Road Racing Team är på plats!
Läs mer

Smögen Offshore 2015

Publicerat Lördag 25 Juli 2015 -
Racet blev en besvikelse för hela teamet! Under fredagens lopp slog Z-164 runt och kom tyvärr inte till start på lördagen.
Läs mer

Oskarshamns Offshore 3-4 juli 2015

Publicerat Måndag 6 Juli 2015 -
KAR Designs Z164 med David Hansson som förare och Fredrik Wallström som navigatör. Dag 1, 2:a plats trots strul med kollision och batteriproblem, 35 sekunder efter 1:an Dag 2 , 2:a plats bara två sekunder efter vinnaren. Totalt blev det en 3:plats med 600 friska poäng, bara 25 poäng efter ettan och tvåan.
Läs mer
Alla tidigare nyheter
Copyright © 2008-2015 KAR Design AB. All rights reserved. Produced by Klejm