Senior kompetens i Produktutveckling

Att kunna tillföra kompetens i utvecklingsprojekt ställer höga krav på lyhördhet, snabbhet, beslutsamhet, kunskap och erfarenhet. Egenskaper som alla är avgörande för att kunna omsätta idéer och visioner till konstruktioner och ritningar snabbt, billigt och effektivt.

Oavsett om vi arbetar som Projektledare, Projektingenjör, Konstruktör, Provare eller Administratör förstår vi dig som kund och dina behov, i många fall bättre än du kan föreställa dig! Med vår erfarenhet från olika företag och de omständigheter vi upplevt där vet vi att djup insikt i produkten, tillverkningsmetoder, sammanbyggnadsteknik och kravsättning är avgörande.
Vi vet att vi måste tillföra konkurrensfördelar till dig som kund för att stärka dig på din marknad.

Med vår erfarenhet, korta startsträcka och specialkunskap inom geometrisäkring, produktion och produktutveckling är vi helt övertygade om att vi är en förstärkning oavsett branschområde.
När du anlitar KAR Design skall du förvänta dig snabbhet, trygghet och att vi överträffar dina förväntningar, att livet för dig som kund blir enklare helt enkelt!

Våra kunders utvecklingsprojekt vill vi inte berätta om, men våra egna utvecklingsprojekt vi har arbetat med och sådan vi för närvarande arbetar med kan ni läsa mer om i listan här nedanför.

VD Mats Andersson

Produkt & Produktionsutveckling, Geometrisäkring

Telefon: +46 (0)522-63 33 14
E-post: Klicka här

Racing Science RC 4,5 (2010)

Race Cat 4,5 Ännu en egenutvecklad sportkatamaran.
Läs mer

Båt botten för minimal bränsleförbrukning i hög fart

Att kunna åka i hög fart med minimal bränsleåtgång är inte bara ett nöje som skall vara få förunnat utan även en viktig faktor för t.ex. räddningstjänsten, sjöräddningen, försvaret och kustbevakningen det är dessutom miljövänligt.
Läs mer

Racing Science Sport Vee 36

KAR Design utvecklar tillsammans med Racing Science en 36 fots familjeoffshore för familjen med fart i blodet. Båten riktar sig till dig som gillar fartupplevelser på sjön men inte vill eller av andra anledningar inte köper Amerikanska "raggarbåtar"
Läs mer

KAR-Marine RC 4,3

KAR-Marine RC 4,3 är en liten sport katamaran utvecklad för ungdomar i alla åldrar.
Läs mer

Racing Science Race Cat 24

Racing Science Race Cat 24 är en helt ny sportkatamaran under utveckling.
Läs mer
Copyright © 2008-2014 KAR Design AB. All rights reserved. Produced by Klejm