Lediga Tjänster

Som konsult på KAR Design förväntas du vara intresserad av teknik, du har en relevant utbildning och är lätt att tycka om. För alla tjänster krävs att du talar och skriver på Svenska och Engelska samt har körkort och tillgång till bil.
Arbete hos oss på KAR Design innebär att resor är en naturlig del av vårt arbete, oftast korta dagliga resor till och från kunderna men också långa till länder över hela världen. Vi förutsätter att du tycker det är en naturlig intressant del av ditt arbete och en av skälen till att du söker anställning hos oss.

Elektronikingenjör

Du har lätt för att lära, du vet en hel del om distribuerade realtidssystem och fordonselektronik. Du har kunskap inom Systemarkitektur, Kommunikationssystem (CAN, MOST, LIN) Om du kan använda verktyg som CANalyzer, CANoe, Optolyzer, m.fl. är detta mycket meriterande. Programutveckling i C/C++, Trådlös kommunikation (Bluetooth, WLAN, GSM/GPRS) är likaså meriterande.

Produktionstekniker/Beredare

Du är snabb i tanken, stresstålig och har lätt för att skapa en helhetsbild, du är bekant med termer som Lean Production, Six Sigma och andra benämningar på eftertanke, analysförmåga och ordning & reda. Du är bekväm med olika produktionsmetoder och processer. Du kan läsa ritningar, analysera mätprotokoll, har förståelse för geometriska toleranser, toleranskedjor, referenspunktsystem och statistik. Du känner dig hemma i produktionsflöden, logistik och optimering av detta och framför allt! du förstår dig på människor, kan dela med dig av dina resultat, skapa förståelse och implementera dina förbättringar.

Geometrispecialist

Du har lång erfarenhet (minst 5-10 år) av konstruktions och produktionsprocesser, du har god förståelse inom Form&Läge, referenspunktsystem, toleranskedjeberäkning och variationsanalys. Grundläggande kunskap i CAD. Kunskap i verktyg som RD&T eller 3-DCS är mycket meriterande.

Utvecklingsingenjör/Konstruktör

Du har kort startsträcka, gillar konstruktion och produktutveckling, är van att arbeta med något av de vanliga CAD systemen Catia, Pro/E, Unigraphics, Inventor, Solid Edge mm. Du har eller vill ha goda kunskaper om Form&Läge och arbete med referenspunktsystem. 

Ansökan skickar du till adressen som du hittar under rubriken ”KONTAKTA OSS”

Copyright © 2008-2016 KAR Design AB. All rights reserved. Produced by Klejm